Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odložený domácí zápas s Vískou jsme prohráli

25. 5. 2017

K odloženému zápasu jsme nastoupili oslabeni o Marka Pleskače a Pavla Rosického. Víska prokazovala v posledních zápasech formu a dá se říct, že byla v tomto utkání favoritem.

Přesto tomu začátek utkání nenapovídal a troufnu si říct, že jsme zpočátku byli lepším mužstvem. Ale žádnou větší šanci jsme si nevytvořili a po chybě obrany udeřili hosté jako první a hned jejich první střela bohužel skončila gólem. I dál jsme se snažili tvořit fotbal a dokázali jsme si vytvořit i první větší šanci, ale po střele z naší levé strany dobře zakročil brankář Vísky. V dalším průběhu utkání bohužel musel s nataženým svalem odstoupit stoper Lukáš Souček. A hosté opět potvrdili svou produktivitu a střela jejich útočníka Fikara z levé strany skončila v síti a opět na něm měla svůj podíl obrana včetně brankáře. Zanedlouho potom se nám podařilo snížit, když se Martin Pátek v šestnáctce dobře zorientoval a jeho střela z pravé strany skončila přesně u protilehlé tyče. I dál jsme se snažili útočit, bohužel zanedlouho opět po naší chybě a brejku navýšil vedení hostů neobsazený útočník Kufr. Ještě do poločasu jsme mohli snížit, když na zhruba 20 metrech byl faulován Martin Šumpich, ale krásná střela Jakuba Tlustého skončila pouze na levé tyči.

Po poločase jsme už zkoušeli hrát trochu vabank, ale hosté pozorně bránili a jejich rychlí hráči vyráželi do protiútoků. My jsme se proti jejich pozorné obraně jen velmi těžko prosazovali. Naše největší šance ve druhém poločase se narodila po rohovém kopu z levé strany, ale Vláďa Pleskač hlavou brankáře překonat nedokázal. A střela zdálky Jakuba Tlustého trefila pouze horní stranu břevna. Na druhou stranu Víska z protiútoku jednou trefila tyč a 7 minut před koncem ještě hosté opět z protiútoku uzavřeli gólový účet zápasu. Za pozornost ještě stála situace, když po srážce brankáře s hráčem Vísky odpískal rozhodčí penaltu, ale posléze ji po protestech hráčů odvolal. Dle tvrzení přítomných aktérů to prý rozhodně penalta nebyla, já osobně to viděl dost zdálky, tak to nechci hodnotit.  

​Hodnocení vedoucího mužstva:  ​Dneska to byl hezký fotbal a hostům v prvním poločase vyšlo skoro všechno do čeho kopli. My jsme se opět trápili v koncovce, to už je opravdu klasika. Po poločase jsme to už museli otevřít a dá se říct, že někteří hráči už postupně odpadali i fyzicky. Nedá se nic dělat, body jsou pryč, teď je potřeba zdvihnout hlavu a dobře se připravit na pro nás mnohem důležitější zápas s Malčí. Víc než ztráta bodů mě mrzí zranění Lukáše Součka a Martina Šumpicha, doufám, že to nebude nic vážného.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odvolaná penalta

(divák, 25. 5. 2017 20:24)

culka písknul penaltu. ví někdo proč ji odvolal ?

Re: odvolaná penalta

(pomezní čb, 28. 5. 2017 20:19)

On pískl penaltu a pak řekl že to vlastně ani neviděl...