Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odložené utkání s Věžnicí jsme prohráli

4. 9. 2020

K odloženému utkání jsme nastoupili v silnější sestavě než k pouťovému utkání, ze základní sestavy chyběl jen minule vyloučený Milan Krejdl.

Po úvodním oťukávání a několika slibných momentech na obou stranách jsme se dostali do vedení, když prošel Tomáš Kohout a přihrávkou našel volného Marka Pleskače, který se trefil přesně k tyči. A za dvě minuty prostřelil špatně postavenou zeď z přímého kopu Lukáš Souček. Vedení nám ale vydrželo jen čtvrt hodiny a poté potrestal chybu našeho brankáře útočník hostů. A za dvě minuty bylo hůř, když po nákopu zůstal v situaci silně zavánějící ofsajdem v našem pokutovém území osamocený hráč a hlavou vyrovnal. A zanedlouho mohli jít hosté do vedení, ale rozhodčí jim upřel docela zřejmou penaltu.

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný souboj, když hosté byli silnější ve středu pole, my jsme se to snažili kompenzovat běháním. Nakonec rozhodla chyba obrany a špatně zahraný ofsajd systém, když útočník Věžnice Prokeš šel sám na branku a udělal kličku i Honzovi Šrámkovi . I my jsme si vypracovali dobré šance, ale Jakub Kasal dával po sóle nad a střelu Tomáše Kohouta chytil hostující brankář. Dále nám rozhodčí upřel jednoznačnou penaltu po faulu na Lukáše Součka. V nastaveném čase jsme si vytvořili ještě po rohu jednu obrovskou šanci, ale i tu s velkým štěstím vyrazil brankář hostů.

Hodnocení vedoucího mužstva: Smolná porážka, za stavu 2 : 0 jsme to měli zahrát lépe a ne postavit zbytečnýma chybami hosty na nohy. U nás je to klasika, na góly se strašně nadřeme a pak je soupeři zbytečně lacino darujeme. Hosté byli lepší ve středu pole a podle průběhu utkání by mu slušela spíše remíza. Ale na kdyby se nehraje. Ani rozhodčí za moc nestáli. Ale to nás neomlouvá., oni nás neporazili, to spíše my sami. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář