Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novou sezónu jsme zahájili porážkou v Kožlí

K prvnímu ostrému zápasu po více než 9 měsících jsme nastoupili v úmorném vedru v nejvzdálenějším místě OP v Kožlí. To ještě vloni hrálo I.B třídu a dobrovolně se vrátilo do okresu. A nastoupilo i s výraznou posilou, vyššími soutěžemi protřelým záložníkem Martinem Nepovímem.

Od začátku bylo vidět, že domácí jsou fotbalovější a s míčem si více rozumí. A měli i nějaké šance, ale ty buď neproměnili, nebo nás podržel brankář. I my jsme si vytvořili dobrou šanci, ale Marka Pleskače po pěkné akci vychytal domácí brankář. Domácí měli nadále více ze hry a po půlhodině se dočkali gólu, když hráč po levé straně prošel do šestnáctky a přihrávkou našel Jakuba Matěnu, který už to měl poměrně jednoduché. Za necelých deset minut náš předstoper ztratil zbytečně míč na půlce a domácí kapitán Jakub Pešek běžel sám na brankáře a s přehledem navýšil vedení Kožlí.

Ve druhém poločase jsme hru trochu vyrovnali (alespoň na šance),. Do stoprocentních možností se dostali 2x Matěj Kasal, 2x Jakub Kasal, Jirka Štefáček a nakonec i Lukáš Souček, ale domácí podržel buď spolehlivý brankář nebo jsme netrefili zařízení. I domácí měli velké šance, ale několik velmi dobrých šancí pochytal Honza Šrámek. A 10 minut před koncem po akci silně připomínající první gól uzavřel skóre utkání opět Jakub Matěna.

Hodnocení vedoucího mužstva: V tomto utkání vyhrálo lepší mužstvo. Jen mě trochu mrzí, že jsme nedali alespoň čestný gól, šancí jsme na měli dost. U domácích se ukázal jako rozdílový hráč Martin Nepovím, ve středu pole prostě mělo Kožlí navrch. Příští týden nás čeká těžký domácí zápas s Ledčí B a abychom uspěli, tak musíme přidat a předvést ještě lepší kvalitu (a zakončení). Doufám, že nám domácí prostředí bude přát a diváci nás podpoří. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář