Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nepříjemná domácí ztráta s Okrouhlicí

15. 4. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - Roman Hospodka (70.David Kubát), Michal Pecha, Josef Toma, Petr Mazánek - Jakub Benc, Luboš Sobotka, Pavel Mazánek, Vláďa Pleskač - Martin Pátek (70.Tomáš Polreich), Radek Klement

Opět se, jak se už letos stalo malou tradicí, hrálo za chladného a nevlídného počasí (naštěstí alespoň nepršelo). Nám chyběl zraněný Lukáš Souček a zaneprázdněný Martin Ptáčník, naopak premiéru si odbyla nová posila Josef Toma.  V prvním poločase měli více ze hry hosté, ale s jejich akcemi si poradila naše obrana a tradičně spolehlivý brankář Zdeněk Rýdl. Z naší strany se do dvou dobrých příležitostí dostal agilní Martin Pátek, bohužel bránu netrefil. Velké příležitosti přinesl až závěr poločasu, kdy nejprve hosté kopali penaltu, ale jejich hráč zřejmě má v oblibě ragby, v tom by to byl gól zcela určitě, ve fotbale ale hodně nad. Potom jsme zahrávali my přímý kop z dobré pozice těsně za šestnáctkou. Vzhledem k absenci levonohého Lukáše Součka ho zahrával Pavel Mazánek, střela to byla pěkná, ale hostující brankář ji vyrazil.

Do druhého poločasu jsme nevstoupili šťastně, po rohovém kopu hostí došlo k závaru před naší bránou, ze kterého hosté lacino skórovali. Potom jsme se snažili vyrovnat, Okrouhlice zase sázela na brejky. A jeden z nich jí vyšel, když jejich hráč nadvakrát překonal našeho brankáře. Na posledních dvacet minut jsme vystřídali 2 hráče a vynutili si převahu, ale bohužel jsme dali pouze 1 gól, když se hlavou pěkně trefil Radek Klement. I hosté se dostali do brejku, ale v disciplíně 1 na jednoho opět perfektně zakročil náš brankář.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dnešní ztráta je velmi nepříjemná, protože teď už je jasné, že nás čeká až do konce boj o záchranu a nic jiného. Je pravda, že v celkovém obraze byl soupeř zřejmě o něco lepší, ale to je věc, která se dá nahradit bojovností, produktivitou v útoku, fyzičkou a jinými prostředky. Bohužel dochází na moje slova, že zimní příprava a celková trénovanost mužstva není na dostatečné úrovni. Ono se stačí podívat, kolik hráčů se zúčastňuje pátečního tréninku (a to se trénuje jenom jednou týdně, což je samo o sobě žalostně málo). Obávám se obávám, že hráčům stále nedochází vážnost naší situace a myslí si, že to půjde samo. Ale to se fakt mýlí. Příští týden hrajeme v poslední Velké Losenici a tam nebodovat by byla katastrofa a řekl bych, že i bod je pro nás dost málo. Tak uvidíme, doufám, že se hráči nad sebou zamyslí a k zápasu přistoupí se vší odpovědností.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář