Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nekompletní Okrouhlici jsme v tréninkovém tempu vysoko porazili

28. 5. 2022

Fotbalisté České Bělé chtěli v domácím prostředí odčinit porážku a špatný výkon v Kožlí. Soupeř to domácím ulehčil, protože se k utkání dostavil pouze v devíti hráčích. Do vedení se Česká Bělá dostala hned v první minutě, kdy si po dlouhém autu Krejdla dal vlastní gól Beránek. Potom se hosté zatáhli na hranici šestnácky a začalo dobývání obraného valu. To se celkem i dařilo, ale šance Pleskače, Tomáše Kohouta zůstaly nevyužity. Ve 20. minutě se do míče za hranicí šestnáctky opřel  Jakub Kasal, který vymetl levou šibenici Mašterovy branky. Po něm se ještě do poločasu prosadil T. Kohout a hlavou M. Kasal. Druhý jmenovaný ještě neproměnil únik z poloviny hřiště, kdy trefil nohy okrouhlického gólmana.

Po přestávce se pokračovalo ve stejném duchu, bylo jen otázkou, kde se skóre zastaví. Do střelecké listiny se ještě zapsal Klimeš z pokutového kopu, Pátek a nakonec i Souček, který před tím ještě třikrát orazítkoval tyč.

Hodnocení trenéra: "Tyhle zápasy bývají nevyzpytatelné. Jsem rád, že ho kluci zvládli, s chutí si zahráli a zastříleli, byl to spíše tréninkový zápas, vyzkoušeli jsme si hrát na tři útočníky. Získali jsme povinné body a věřím, že se dobře naladili na zápas do Věžnice. Doufám, že diváci přijedou v neděli ve velkém počtu a vytvoří nám domácí bouřlivé prostředí.. Budeme to potřebovat a za celou sezonu si kluci podporu zaslouží," přeje si trenér Petr Veselka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář