Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na rozbahněném hřišti jsme na Borovou nestačili

Po pátečním odloženém utkání se v sobotu přece jen hrálo, bohužel s přibývajícím časem terén čím dál více připomínal oraniště. A to dělalo problémy obzvláště našim robustnějším obráncům. V tomto utkání jsme se museli obejít bez bratří Součků, bratří Šumpichů a Jirky Zvolánka. Naopak už nastoupila staronová posila Roman Zeman.

Ze začátku jsme se snažili o vytvoření tlaku, což se nám docela dařilo, Borová se snažila o rychlé protiútoky, po jednom z nich i vstřelila branku, naštěstí poslední přihrávka šla do ofsajdu. Přesto se hosté ujali vedení, když Antl obešel našeho stopera a trefil se podél brankáře. Neuplynulo moc času a po chybě hostujícího brankáře, který neudržel míč byl faulován dorážející Martin Pátek. K penaltě se postavil velezkušený Roman Zeman, branka však byla pro něho příliš nízká. I tak jsme dokázali vyrovnat, když přímý kop stejného hráče skončil přesně u tyče. Remízu jsme ale do pauzy neudrželi, když po podklouznutí našeho obránce propálil brankáře z úhlu Antl.

Po přestávce jsme se snažili vytvořit si tlak, naše snaha ale byla dost bezzubá. Hosté měli převahu ve středu pole, kde odehrál dobrý zápas Havlíček a vyráželi do velmi nebezpečných protiútoků. Jeden z nich proměnil Tonar, několik dalších hosté zahodili. S postupem času a se zhoršujícím stavem hřiště se vytratily i poslední zbytky fotbalu a tak byl závěrečný hvizd pro nás spíše vysvobozením.

Hodnocení vedoucího mužstva: Fotbal na takovém terénu by se neměl hrát, bohužel náhradních termínů se nedostává, tak co se dá dělat. Hosté byli šikovnější a lépe se s těžkými podmínkami vyrovnali, Myslím, že mají silný kádr a klidně mohou hrát o postup. Nám bohužel chybí klasický útočník, jako byl vloni David Bříza. Lukáš Souček je zraněný a nikdo jiný  do soubojů ve vápně nechodí. Proto dáváme málo gólů a to bychom potřebovali zlepšit. Co se týče obrany, ta to se šikovnými hosty měla opravdu těžké. Ve čtvrtek hrajeme dohrávku s Chotěboří C, tak doufejme, že hřiště vyschne natolik, aby se na něm dal hrát lepší fotbal.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář