Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mírovce jsme nasázeli půl tucet golů

22. 9. 2018

Tento zápas jsem neviděl, ale Pípa mi udělal dostatek poznámek k zápasu, tak alespon trochu se to pokusím popsat. Nejvíce momentů jsem viděl až v samém závěru. K tomu až později.

Chyběli nám "pouze" tito hráči - Krejdl, Kohout a Zadina, kteří jeli na Lipno na Spartan race a tak dostali šanci hráči z lavičky Beny Z. a Koldy.

První střelu utkání zaznamenali hosté a jejich pokus z 25 metrů Losa chytil. Chvíli na to vystgřelil Patus a golaman Mírovky také chytá. V 17. minutě se ocitá Sob na malé bedně a posílá balon úplně mimo branku. Ve 22. minutě se ujímáme vedení, když Hary dal průnikovou přihrávku na Brnce, který ji ovšem zkušeně pustil mezi nohoma na Sukyho, který postupoval sám na brankaře a uklidil míč přesně k tyči. Další branku jsme přidali ve 40. minutě, když se Šíma z vápna trefil přesně do levé šibenice - 2:0.

Ve druém poločase jsme přidali další gol v 50. minutě, kdy Klíma centroval zprava, Patus prodlužoval hlavou na Brnce, který zvyšuje na 3:0. Netrvalo dlouho a hosté snižují na 3:1, když Kasi neustál souboj a sráží míč za Losu. Po obdržené brance přichází první střídání. Brnce nahrazuje Plesky. V 64. minutě Patus vystřelil z 25 metrů a trefuje břevno. Za další dveě minuty nahrává Patus na Sukyho, ale jeho obrovská tutovka končí minimálně 3 metry vedle. V 66. minutě nahrává Šumpa na malou bednu Kásovi, ale skore se stále nemění. V 81. minutě se rozhodl k velkému sólu Klíma, přešel minimálně přes čtyři hráče, ale dal do střely moc síly a míč letěl vysoko nad, až nakonec narazil u Růžičků do kotce a rozštěkal všechny psi. Po tomto kousku se Kulich zbavil nálepky rozštěkávač psůa tímto titulem se může "pyšnit" Martínek :) V 84. minutě Suky zkusil nemastnou neslanou střelu cca z 20 metrů a kupodivu skončila až v síti. Za dalších 5 minut jsme skóre navýšili, když Šumpa centroval a od Soba se to odrazilo do branky. (Ani Sob neví jak to dal prostě haluz). V samém závěru postupoval Sob sám na kasu, ale byl podražen a tak jsme dostali možnost ještě kopat penaltu. Na penaltu šel Beny Petr a v klidu proměnil. Poté rozhodčí ukončil utkání.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář