Jdi na obsah Jdi na menu
 


Leštinu jsme doma porazili po dobrém výkonu

24. 5. 2014

Zápas se hrál po bouřce na promočeném trávníku a hráčům obou týmů to poměrně dost klouzalo. Ze začátku poločasu jsme si vytvořili převahu, ale ta byla pouze platonická, do žádné vyložené šance jsme se nedostali. Po deseti minutách hosté hru vyrovnali a i oni se dostali na dostřel naší brány. A po nedůslednosti naší obrany se dostali i do vedení, když jejich hráč přišel ke gólu opravdu lacino. Naštěstí zanedlouho se nám povedla hezká akce po pravém křídle, kde dostal pěknou přihrávku Martin Klimeš a ve vápně pěkně přihrál pod sebe, kde už měl Marek Pleskač před sebou prázdnou bránu. A chvíli před koncem poločasu opět po pravém křídle prošel Martin Šumpich a z hranice vápna se trefil křížnou střelou po zemi k tyči.

I do druhého poločasu vstoupili hráči soustředěně, hosty do šancí nepouštěli a sami si dobré příležitosti vytvářeli. Hlavička Davida Břízy, který se přesunul ze stopera do útoku, ale trefila pouze hlavu bránícího hráče, stejně tak gólová střela Luboše Sobotky trefil obránce hostů. Asi v půlce poločasu pěkně prošel Jirka Zvolánek středem hřiště, přihrál na levé křídlo Davidu Břízovi a jeho přihrávku před bránu zužitkoval kapitán Martin Klimeš ve třetí gól. I dále jsme měli více ze hry, další gól už jsme ale nepřidali, v největší šanci trefil David Bříza pouze tyč. I tak jsme si připsali cenné vítězství a to zcela po zásluze po velmi dobrém výkonu a pěkných gólech.

Trenér Martin Ptáčník: Dnes jsme odehráli povedený zápas. Oproti minulému týdnu byla na hráčích patrná touha po vítězství. Za to chválím celé mužstvo. Zvláště dobře dnes hráli Mára Pleskač a Martin Šumpich. Jen doufám, že se nám povede stejný výkon zopakovat i za týden v Tisu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář