Jdi na obsah Jdi na menu
 


Leštinu B jsme zaskočili dokonalým obratem

27. 5. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - David Kubát, Petr Mazánek (80. Roman Hospodka), Michal Pecha, Standa Harvalík - Jakub Benc, Luboš Sobotka, Lukáš Souček, Martin Pátek - Radek Klement, Tomáš Polreich (55. Vláďa Pleskač)

V dopoledním zápase jsme nastoupili oslabeni o Martina Ptáčníka, Pavla Mazánka a Pepu Tomu. Ze začátku se zdálo, že budeme schopni hrát s domácími vyrovnanou partii, ale pak bohužel vyrobila naše obrana několik fatálních chyb. Nejprve nepokryla útočníky při dlouhém nákopu brankáře  a domácí hráč se štěstím vstřelil první gól (našemu brankáři chybělo snad 5 cm). Další chyba našeho obránce pustila domácího hráče až před Zdeňka Rýdla a i přes penaltový faul dokázal druhý dobíhající hráč vstřelit branku. Takže v 10. minutě už to bylo 2:0. Potom se dokázal z přímého kopu prosadit střelou k tyči Lukáš Souček a bylo sníženo (domácí brankář se při této brance zrovna nevyznamenal). Bohužel velkovýroba chyb naší obrany pokračovala a zanedlouho vrátil domácím dvoubrankové vedení po přímém kopu a hlavičce neobsazený domácí útočník.       A bylo ještě hůř. Po další chybě prošel domácí hráč podél brankové čáry a předložil gólovku neobsazenému útočníkovi na malém vápně. Takže ve 30. minutě 4:1 a vypadalo to, že zápas je jen otázkou jestli dotaneme 10, nebo ne. V té fázi ale domácí udělali chybu, že se uspokojili vedením a už se tolik do útoku netlačili. A chvíli před přestávkou přišel trest. Z levé strany centroval Radek  Klement a naprosto neobsazený Lukáš Souček si na domácím brankáři smlsnul.

Jak byl tento gól důležitý se ukázalo po přestávce, kdy naši hráči s vědomím, že domácí obrana je taky poměrně děravá, na soupeře vlétli a zanedlouho se krásně z přímého kopu kopu trefil do růžku branky Luboš Sobotka. A ten byl opravdu při chuti a střílel téměř při každé příležitosti ( a trefoval branku, což se mu doposud moc nedařilo). Další dvě rány mu pěkně chytl domácí brankář. Pak ale přišel přímý kop z pravé strany , Lukáš Souček ho tentokrát rozehrál a Luboš Sobotka z hranice velkého vápna nedal domácímu brankáři šanci a bylo srovnáno. Poté se začali snažit útočit i domácí, ale moc jim to nešlo, z útlumu není lehké se dostat. Obrat potom dokonal hattrickem Lukáš Souček, který se prosadil hlavičkou, tradičně opět po přímém kopu. Poté domácí začali zoufale dobývat naši branku, vytvořili několik závarů, ale v přehuštěném prostoru míč do brány nedopravili. A tak se zrodilo vítězství, na které by si po 30 minutách nevsadil ani největší optimista na světě.

 

Hodnocení vedoucího mužstva: To je bomba!! Tyhle body se nám moc hodí, obzvlášť když s nima nikdo nepočítal. Tým chválím, hlavně kvůli tomu, že to po půlhodině nezabalili. V tomhle utkání rozhodla hlava a tu jsme dneska měli čistší my. Domácí se sami dostali dolů a z toho se pak už skoro není možné vyhrabat. Je pravda, že jsme měli i potřebný kus štěstí, ale za druhý poločas si ho kluci zasloužili. Takže jen tak dál. Příští týden nás čeká další mimořádně těžký zápas doma s Novou Vsí u Světlé. Ta má na jaře bilanci 7 výher a 2 remízy, přičemž posledních 6 utkání vyhrála. Takže soupeř nadmíru těžký. Ale věřím, že pokud budou kluci bojovat jako dnes a přidá se i trocha štěstíčka, tak nějaké body můžeme získat. A zároveň prosím fanoušky: "Přijďte nás podpořit, určitě Vás budeme potřebovat!"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář