Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jeřišno jsme po dobrém výkonu jednoznačně přehráli

18. 8. 2018

K prvnímu domácímu utkání, které se hrálo za poměrně horkého počasí jsme nastoupili bez Martina Klimeše, Martina Koláře, Zdeňka Bence a Honzy Beránka. V brance dostal tentokrát přednost Pavel Losenický, Jarda Přibyl dorazil až v průběhu utkání. Hosté v minulém kole doma jednoznačně porazili Mírovku B, tak jsme přesně nevěděli, co od nich čekat.

Do utkání jsme vlétli se snahou dát co nejdřív gól. Od začátku jsme měli docela velkou převahu a kombinační hrou jsme se dostávali do šancí. Po několika šancích, které ještě k brance nevedly se v 8. minutě dostal na levé straně k míči Marek Pleskač, přihrávkou po zemi našel zhruba na hranici šestnáctky Luboše Sobotku a proti jeho krásné střele do horního růžku branky neměl brankář nejmenší šanci. Přesto byl brankář Jeřišna nejlepším hráčem hostů a na nedostatek práce si rozhodně nemohl stěžovat. Ale po dalších 10 minutách opět neměl šanci, když Jakub Kasal dostal krásnou přihrávku na levou stranu vápna a našel ještě lépe postaveného Tomáše Kohouta, který už měl docela snadnou úlohu. I nadále jsme měli podstatně více za hry, ale další šance jsme i díky naší nepřesnosti a dobrému výkonu brankáře hostů proměnit nedokázali. Jeřišno mělo v prvním poločase snad jen jednu situaci, které by se dalo říct šance, ale přímý kop, který šel pod břevno dokázal Pavel Losenický vyrazit. A tak se šlo do šaten za celkem pohodového dvougólového vedení.

I do druhého poločasu jsme vtrhli jako uragán a po další krásné kombinaci střílel Lukáš Souček nezadržitelně pod břevno. A po dalších 12 minutách a další kombinaci šel Martin Šumpich sám na bránu. Jeho střelu sice dokázal brankář vyrazit, ale jen do dobíhajícího obránce a od toho se míč odrazil do brány. To už bylo víceméně o našem vítězství rozhodnuto a trenér mohl v klidu vystřídat. V dalším průběhu jsme i pod vlivem jasného vedení trochu ubrali a hra se více vyrovnala. A i hosté si vytvořili pár šancí. V jedné z nich jejich hráč trefil hlavou pouze břevno naší branky. Čtvrt hodiny před koncem se Jeřišno dočkalo i čestného gólu, který byl docela kuriózní. Jejich hráč házel aut z levé strany, náš brankář křikl, že ho má, ale míč mu propadl do brány. Protože ho tečoval, tak gól samozřejmě platil. Nicméně ve zbytku utkání už jsme si vítězství bez větších problémů pohlídali a protože ani žádná z našich akcí gól nepřinesla, skončil zápas naším bezproblémovým vítězstvím 4 : 1.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dle mého názoru a i názoru diváků, se kterými jsem po zápase mluvil, jsme dneska podali dobrý výkon a na některé kombinace byl velmi dobrý pohled. Jen škoda, že produktivita mohla být vyšší, těch neproměněných šancí bylo dost, ani si je všechny nemůžu pamatovat. A škoda hloupého gólu, čisté konto by tomuto zápasu také slušelo. Ještě štěstí, že zaváhání brankáře přišlo až za rozhodnutého stavu, jinak by to mohlo tým rozhodit. Za týden nás čeká opět domácí utkání s dalším nováčkem z Libice nad Doubravou. Vzhledem k tomu, že je to utkání pouťové (a tyto utkání nám nijak extra nesvědčí), je třeba k němu přistoupit s maximální odpovědností, aby další důležité body zůstaly opět doma. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář