Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasné domácí vítězství nad Havlíčkovou Borovou B

11. 5. 2019

K utkání jsme nastoupili bez Romana Hospodky, Tomáše Kohouta, Vládi Pleskače, Marka Pleskače a Jakuba Kasala. Jen na lavičce byl s lehčím zraněním Milan Krejdl. A navíc nás narychlo posílil Pavel Kocián.

Zpočátku zápasu měli více ze hry hosté a vytvořili si územní převahu. Nám se moc nedařilo. Ale z první situace, kdy jsme se dostali do šestnáctky Borové byla po faulu na Luboše Sobotku  penalta. Je nutno říct, že rozhodčí přehlédl předcházející faul našeho hráče a proto byli hosté verdiktem rozhodčího docela naštvaní. Pokutový kop s přehledem proměnil Lukáš Souček. Vedení nám vlilo energii do žil a zanedlouho se po utěšující kombinaci dostal k míči Luboš Sobotka a trefil se přesně k tyči. A po další akci, kterou se snažil brankář Borové řešit dlouhým vyběhnutím zírala na Martina Pátka prázdná branka, ale on ji bohužel přestřelil. Po zbytek poločasu se hrál v poli docela vyrovnaný zápas. Jediná vážnější příležitost Borové přišla těsně pře přestávkou, když Jarda Přibyl s míčem v ruce přešlápnul hranici velkého vápna. Ale sám náš brankář svou chybu napravil, když vyrazil nebezpečnou střelu z přímého kopu nad břevno.

Po přestávce jsme se snažili pozorně bránit a využít nějakou možnost k protiútoku. I Borová se ještě snažila s výsledkem něco udělat. Zřejmě největší šance hostů vznikla, když po pravé straně postupoval Petr Rakušan, ale v dobré pozici místo střely volil přihrávku na nabíhající spoluhráče, ale ta nebyla dostatečně přesná. A tak jsme vedení navýšili my, když se po přímém kopu Zdeňka Plevy pěkně trefil do horního růžku branky hlavou Lukáš Souček. Potom již jsme bez větších problémů dovedli zápas k pohodlnému vítězství.

Hodnocení vedoucího mužstva: Jsem rád za domácí vítězství. Sice to nebyl zas až tak dobrý výkon, ale když kromě obrany nastupujeme každý zápas v jiném složení, tak se žádný zázrak čekat nedá. Ale tři body se počítají. Za týden hrajeme velmi těžký zápas v Malči, kde se nám na jejich malém hřišti nikdy moc nedařilo. Ale vzhledem k výsledkům Šlapanova nám nic jiného než hra na vítězství nezbývá. Tak snad se sejdeme v silné sestavě a potřebné body uhrajeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář