Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaro jsme zahájili remízou v Lípě

Do utkání jsme nastoupili se třemi posilami (Lukáš Béna, Pavel Losenický a Radek Klement) naopak chyběli zranění Lukáš Souček a Martin Šumpich.

První poločas hráli domácí s kopce a dá se říct, že i díky tomu měli v první poločase převahu. My jsme si za první poločas připravili 3 solidní šance, ale Radek Klement trefil brankáře, střela Vládi Pleskače byla málo důrazná a domácí gólman ji také zlikvidoval a David Šumpich střílel těsně vedle. I domácí měli několik šancí, nejnebezpečnější byl přímý kop, který skončil na břevnu naší branky. Jinak první poločas přinesl spíše úporný a tvrdý fotbal se spoustou faulů, ke který přispěl i slabý rozhodčí, který je nedostatečně trestal.

Ve druhém poločase se aktivita díky hře s kopce přesunula na naše kopačky, bohužel ve finální části nám chyběla přesnost a proto většina šancí skončila pouze náznakem. Ke konci si i domácí vypracovali několik nadějných situací, ale díky našemu brankáři se žádná z nich neujala a tak zápas skončil bezbrankovou remízou, která je víceméně spravedlivá.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář