Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaro jsme zahájili porážkou

24. 3. 2024

Utkání se hrálo za chladného počasí a v sestavě chybělo několik důležitých hráčů.

Zpočátku zápasu se hrál docela vyrovnaný zápas a po několika nadějných situacích jsme šli do vedení, když si na rohový kop vyskočil Honza Klíma a hlavou překonal brankáře. Bohužel zanedlouho jsme zaváhali a po zbytečném faulu nedaleko vápna měli domácí trestný kop. A z něho jsme inkasovali laciný gól, když hráč Nové Vsi obstřelil po zemi špatně postavenou zeď. Po zbytek poločasu byli domácí lepším týmem, ale my jsme i s jistou dávkou štěstí odolávali. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, nechali jsme trestuhodně projít po levé straně naší obrany domácího útočníka přes tři hráče a ten strhnul vedení na stranu domácích.

Na začátku druhého poločasu provedl podobnou akci jako přes kopírák i druhý domácí útočník a pak už bylo téměř jasné, že si body neodvezeme. A když za dalších 10 minut po rohu a zmatku v našem vápně padl další gól, zbytek zápasu se jen dohrával. Domácí ještě měli několik dalších šancí, ale několik dobrých zákroků si připsal náš brankář. A když jsme ani my několik nadějných situací k úspěchu nedovedli, skončil zápas spravedlivým vítězstvím Nové Vsi. 

Hodnocení vedoucího mužstva:  Je pravda, že jsem i vzhledem k absencím zas až tak moc s body nepočítal, na druhou stranu si myslím, že domácí byli tentokrát hratelní, řekl bych že víc než na podzim u nás. Zápas ovlivnilo hloupé vyrovnání, ke kterému nemělo dojít a gól do šatny. Ale bohužel se těchto hloupých chyb nedokážeme vyvarovat. V sobotu hrajeme v Dlouhé Vsi, tak snad bude sestava solidní a tolik chyb neuděláme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář