Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní část jsme zahájili výhrou na Lipnici

27. 3. 2022

K prvnímu jarnímu utkání jsme na Lipnici odjeli bez Jakuba Kasala, Luboše Sobotky a Martina Klimeše. Hrálo se za hezkého jarního počasí a i hřiště bylo na toto roční období ve slušném stavu.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a vypracovali si několik dobrých situací, v největší z nich trefil Jirka Štefáček po sólovém úniku pouze nohy brankáře. Další naše šance přišla po rohovém kopu, ale hlavičku Lukáše Součka zastavil za překonaným brankářem domácí obránce.  S postupem času se hra více vyrovnala a i domácí měli několik nadějných situací, největší ohrožení naší brány bylo po dobře provedeném trestném kopu, ale nabíhající hráči míč správně netrefili. I my jsme měli další dobré šance , ale opět se domácím podařilo vykopnout míč  z brankové čáry. I přes tyto šance se šlo do kabin za bezgólového stavu.

I ve druhém poločase jsme si vytvořili převahu a po 10 minutách jsme se dočkali, když dobře kopnutý roh zakončil na vzdálenější tyči nechytatelně Lukáš Souček. Domácí se s výsledkem snažili ještě něco udělat, ale díky tomu jsme i my měli více prostoru k útočení a po 70 minutách jsme náskok navýšili, když sólo Jirky Štefáčka ještě brankář Lipnice vyrazil, ale dorážku už Matěj Kasal proměnil. A o 10 minut později stejný hráč po autu prošel do pokutového území a střelou k tyči zvýšil na 3 : 0. A zanedlouho podobným gólem uzavřel skóre utkání střídající Marek Pleskač. Zbytek utkání už jsme v pohodě dohráli a připsali si cenné 3 body do tabulky.

Hodnocení vedoucího mužstva: Solidní výkon a zasloužené vítězství, snad jen škoda zahozených šancí, mohla to být ještě větší pohoda. Příští týden nás čeká domácí utkání s Ledčí nad Sázavou B a doufám, že kvalitou navážeme a budeme efektivnější v proměňování šancí. Čeká nás kvalitnější soupeř a proti němu by nás jejich zahazování mohlo mrzet. Tak doufám, že nás příznivci podpoří a my jim předvedeme dobrý výkon.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář