Jdi na obsah Jdi na menu
 


I s Přibyslaví B jsme získali všechny 3 body

21. 8. 2021

Na tomto utkání jsem vzhledem k jiným povinnostem nebyl přítomen, proto podávám pouze zprostředkované informace. K utkání jsme nastoupili ve výrazně silnější sestavě než minulý týden, chyběli pouze Pavel Kocián, Jakub Kasal a Petr Machek, nehrál ani Marek Pleskač.

Začátek utkání byl spíše opatrný, přesto jsme do 25 minuty měli 3 solidní šance, ale žádná z nich se neujala, nejblíže ke gólu měla hlavička Tomáše Kohouta, která šla těsně vedle. Po 25 minutě jsme přidali a zvýšená aktivita přinesla ovoce. Odražený míč napálil halfvolejem zpoza šestnáctky Jirka Štefáček a trefil se přesně pod břevno. A za dvě minuty navýšil naše vedení Martin Šumpich. Do konce prvního poločasu jsme vedení bez problémů udrželi a hosty do žádné šance nepustili.

Na začátku druhého poločasu jsme měli šanci naše vedení navýšit, ale šanci jsme neproměnili. Od té chvíle se nám přestalo dařit a pustili jsme hosty do hry. A po dvaceti minutách toho využili, když po závaru po rohovém kopu dokázali snížit. A vytvořili si ještě i další dobrou šanci, naštěstí zasáhnul náš brankář. Na konci utkání jsme vystřídali a chvíli před koncem skóroval střídající Michal Semerád a definitivně rozhodnul o našem vítězství. 

Hodnocení vedoucího družstva: Jsem rád, že se nám podařilo potvrdit body z venku a prodloužit naši vítěznou sérii. Příští týden hrajeme doma pouťové utkání proti Habrům B a to je vždy docela složitý zápas. Tak doufám, že i v něm zabojujeme a body zůstanou doma. A že hrou potěšíme diváky, kterých o pouti chodí vždy dost.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář