Jdi na obsah Jdi na menu
 


I s Dolním Městem bereme všechny body

18. 9. 2021

Utkání se hrálo za chladného počasí a my jsme nastoupili s odhodláním prodloužit vítěznou sérii. Sestava byla solidní, chyběli pouze Martin Šumpich (těsně po nemoci) a Lukáš Dont (služba). Hosté přijeli bez svého nejlepšího střelce Míly Kozlíka, jinak také byli docela kompletní.

Utkání jsme začali docela zčerstva a od začátku se nám docela dařily kombinace. První velká šance ještě gólem neskončila, když míč po centru  pouze skončil na břevně. Ale už po necelé čtvrthodině si na centr Jakuba Kasala z pravé strany naběhl Tomáš Kohout a střelou po zemi otevřel skóre. Po 20 minutách musel kvůli zranění kotníku vystřídat Matěj Kasal. I nadále jsme si vytvářeli šance pouze my, co se týká možností hostů, tak si vzpomínám pouze na střelu z hranice vápna, ta ale skrz chumel hráčů neprošla. To my jsme měli šancí podstatně více. ale dlouho jsme skórovat nedokázali, když třeba pěknou a pohotovou střelu Martina Klimeše z hranice vápna vyrazil brankář hostů. Až v poslední minutě prvního poločasu trefil krásného angličana z levé strany Jirka Štefáček.

I ve druhém poločase jsme pokračovali v dobrém výkonu. I hosté si vytvořili dobrou šanci, ale střela Michala Mišty našeho brankáře nepřekvapila. Po necelé hodině po pěkné přihrávce běžel sám Tomáš Kohout na brankáře, ten jeho ne úplně povedenou střelu vyrazil, ale jen do vracejícího hráče, od kterého se míč odrazil do brány. Zanedlouho po pěkné kombinaci navýšil naše vedení Jakub Kasal. A za dalších 5 minut se vydal na zteč soupeřovy brány obránce Pavel Kocián a prudkou střelou pod břevno vstřelil svůj první gól v našem klubu. Zbytek utkání jsme po několika střídáních už v pohodě dohráli a připsali si až překvapivě vysoké a snadné vítězství.   

Hodnocení vedoucího mužstva: Dnešní výkon týmu mě uspokojil nejen co se týká výsledku, ale i hra měla velmi dobrou úroveň, místy se na to byla radost dívat. Soupeř především ve středu pole nestačil. Otázka je, jak by to vypadalo, kdyby tam měli Mílu Kozlíka, ale nevěřím, že by jeden hráč dokázal obraz hry natolik změnit, abychom nedokázali vyhrát. V příštím kole zajíždíme v neděli na šikmou plochu hřiště v Herálci a utkání se zkušeným týmem, který je v tabulce za námi na druhém místě bude velmi těžký. Ale pokud budeme schopni navázat na dnešní výkon, tak doufám, že i tam budeme mít šanci na dobrý výsledek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář