Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hrůzostrašný podzim završila další porážka

29. 10. 2022

Lépe do zápasu vstoupili domácí, když v šesté minutě byl ve vápně faulován Tomáš Kohout a Sobotka na druhý pokus pokutový kop proměnil – 1:0. Vedení České Bělé vydrželo do 28. minuty, kdy se po chybě dostal k míči Lupták a křižnou střelou vyrovnal – 1:1. Tentýž hráč otočil výsledek ještě do poločasu, kdy využil nepřesné rozehrávky a nepokrytí levého prostoru hřiště – 1:2.

Po přestávce dostali výhodu penalty i hosté, ale ne úplně špatnou střelu Šrámka hezky vyrazil náš brankář. Asi rozhodující moment zápasu přišel po hodině hry, kdy si Petr Veselý pohrál u lajny s Jarošem a střelou na zadní tyč nedal Görnerovi šanci – 1:3. Dobré dvě šance na snížení měl Štefáček, ale proti brankáři Borové neuspěl. Při otevřené hře se ještě prosadil Němec s Hájkem a konečnou podobu výsledku dal v poslední minutě hlavou Souček – 2:5.

 

Trenér Petr Veselka: Měli jsme dobrý vstup do utkání a zaslouženě šli do vedení. Nadále jsme podávali bojovný výkon, bohužel nepřišel druhý gól. Naopak soupeř naše dvě minely potrestal. Druhá poločas byl z naší strany hodně špatný a prakticky jsme si nic nevytvořili a zaslouženě prohráli.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář