Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení jarní části ročníku 2023/2024

Vzhledem k tomu, že po podzimní části  jsme byli předposlední, jednoznačným cílem pro jaro byla záchrana. V zimě k nám přestoupili Honza Hečko a Adam Doležal a oba ukázali, že v nich určitě potenciál je, i když Adam díky zdravotním problémům odehrál jen zhruba půlku jara, ale na podzim snad už bude k dispozici. Problémem byl ale přístup některých hráčů, takže sestavu jsme někdy dávali dohromady jen s velkými problémy a za pomocí hráčů z B mužstva. Nakonec jsme se s odřenýma ušima zachránili, ale vydatně nám pomohl vývoj v první B třídě, kde na posledních dvou místech skončily 2 týmy z Jihlavska. A druhý fakt, který nám pomohl, že v OP byl ještě jeden horší tým než my a to bylo Staré Ransko. 

Konkrétní zápasy tu vypisovat nebudu, to si každý může najít sám. Typické bylo, že se solidní zápasy (Herálec, Borová, Keřkov apod.) střídaly s propadáky (Dlouhá Ves, Ledeč, Šmolovy). A nepamatuji snad ani jeden zápas, kde bychom nastoupili opravdu v optimální sestavě. Opravdu 39 hráčů, kteří za A mužstvo nastoupilo, to je víc než 3 jedenáctky. Za celou dobu, co jsem u fotbalu něco takového nepamatuju a zajímalo by mě, kdybychom tolik hráčů neměli, jestli bychom vůbec dokázali ke všem utkáním odjet.

Celkově jsme nahráli 17 bodů a to je jeden z nejhorších výsledků. Sice jsme dali o něco více gólů než loni v I.B třídě, ale na druhou stranu jsme více gólů dostali a celkové skóre měli horší. Dík patří všem hráčům, kteří i přes nelehkou situaci bojovali a snažili se z toho dostat, bylo to pro ně psychicky opravdu náročné, stejně jako pro nás na střídačce.

Pro příští sezónu se budeme snažit posílit mužstvo, nějaké přísliby už máme, tak snad to vše klapne, ale teď ještě nic nebudu prozrazovat, ono se může všechno zvrtnout, jak už mě zkušenosti poučily. Dále je určitě pozitivní, že už na začátku září snad otevřeme zrekonstruované hřiště a doufám, že to pro nás bude pozitivum. Během srpna ještě budeme hrát utkání na hřištích soupeřů. Zároveň s otevřením hřiště oslavíme o víkendu 7. a 8. září 20let fotbalu a divákům nabídneme zápas A mužstva s legendami, které za nás hrály v minulých sezónách. A v neděli na to naváže utkání veteránů nad 50 let s mužstvem Amfory. Pro Amforu je to zároveň předposlední utkání před ukončením činnosti.

Rád bych ještě všem hráčům, trenérům a funkcionářům poděkoval a popřál ať si užijí dovolenou, protože letní pauza je krátká a začátek přípravy bude zanedlouho.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář