Jdi na obsah Jdi na menu
 


Havlíčkově Borové jsme podzimní porážku vrátili i s úroky

5. 5. 2018

K utkání jsme za slunečného počasí nastoupili oslabeni o Martina Klimeše a Honzu Beránka. Jinak jsme byli celkem kompletní a určitě jsme chtěli Borové oplatit podzimní porážku, kolem které bylo poměrně dost emocí.

Od začátku si ale hosté lépe s míčem rozuměli a měli více ze hry. Ale přesto jsme šli do vedení my, když po dlouhém autu propadl míč před bránu a hráč Borové odkopl míč tak nešťastně, že se od kolene dobíhajícího Jirky Štefáčka odrazil přesně k tyči. I nadále se hrálo za mírné převahy hostů, ale naše obrana hrála zodpovědně a do mnoha šancí je nepustila. A když už našli způsob, jak se dostat před bránu, tak se mezi tři tyče netrefili. Druhý gól jsme přidali těsně před přestávkou, když míč na hranici vápna sklepnul Zdeněk Benc Markovi Pleskačovi a jeho tečovaná střela skončila za bezmocným brankářem. Ještě do přestávky mohl snížit Jakub Antl, ale jeho střela z úhlu šla kousek vedle.

Po přestávce pokračoval vyrovnaný souboj a ani jedno z mužstev si mnoho příležitostí nevypracovalo. Klid na naše kopačky přinesla třetí branka, když Martin Šumpich tak asi z 35 metrů parádně přeloboval příliš vysunutého brankáře. Poté jsme mohli v klidu vystřídat. Borová se ještě snažila s výsledkem něco udělat, měla nějaké standartky, ale obrana i brankář si s nimi bez větších problémů poradili. Těsně před koncem se dostal do velké šance po přihrávce Marka Pleskače Luboš Sobotka, ale po dobrém zákroku brankáře svůj jubilejní 50. gól nevstřelil. Ale ani to nevadilo, neboť po následném rohovém kopu se trefil hlavou Martin Pátek a uzavřel účet utkání.

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Dnešní vítězství mě těší, i když výsledek je pro Borovou krutý a obrazu hry neodpovídá. Ale dneska nám to tam padalo, a byly to povětšinou parádní góly. Těší mě i páté jarní čisté konto ze sedmi zápasů. Kéž nám to vydrží i do dalších zápasů. Příští týden jedeme do Rozsochatce ( Pozor změna!!!  - v neděli v 15:00)  a tam nás určitě nečeká nic jednoduchého a byl bych velmi rád, kdyby se nám stejně jako dnes podařilo jim vrátit podzimní porážku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář