Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důležité domácí vítězství nad Úsobím

2. 5. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Olda Mazánek, Roman Hospodka, David Kubát (80. Standa Harvalík) - Jakub Benc (70. Martin Pátek), Pavel Mazánek, David Bříza, Vláďa Pleskač - Lukáš Souček, Tomáš Polreich (85. Karel Dvořák)

Do zápasu jsme nastoupili  v oslabené sestavě bez vykartovaného Michala Pechy, zraněného Honzy Pleskače a odpočívajícího Martina Ptáčníka. Hrál se vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Do první velké šance se dostali hosté, naštěstí hlavičku jejich hráče vytáhl brankář Kytka na břevno. Zanedlouho se dostal do brejku Tomáš Polreich a pěknou střelou z hranice vápna trefil tyč branky hostů. Do vedení jsme se dostali po dlouhém autu Pavla Mazánka z levé strany a hlavičce Davida Břízy. Ještě do přestávky jsme naše vedení navýšili, když se po stejné situaci z druhé strany trefil hlavou Lukáš Souček.

Po přestávce se hosté snažili vyrovnat, ale nám se tím pádem otevírala cesta k brejkům. V největší šanci hostů, když se jejich hráč Svoboda řítil sám na naši bránu, vytáhl brankář Kytka důležitý zákrok. Na naší straně se do několika šancí dostal s chutí hrající David Bříza, bohužel žádná se již neujala. Na konečný výsledek završil naší výhru Pavel Mazánek gólem přímo z rohového kopu. Potom jsme již v pohodě dokráčeli k vítězství a náš brankář k čistému kontu. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Z utkání jsem měl obavy, jednak kvůli absenci důležitých hráčů a navíc jsem myslel, že naše úzké hřiště bude hostům pro jejich způsob hry vyhovovat. Naštěstí hráči zabojovali a oproti utkání s Malčí nám přálo i trochu víc štěstí. Vítězství je o to důležitější, že v tomto kole žádný z našich konkurentů body neztratil. Doufám, že se do příštího veledůležitého utkání s Borovou dají všichni hráči dohromady ( s vyjímkou Honzy Pleskače, u toho je to asi na delší dobu ) a podají výkon hodný utkání jara. Zároveň doufám, že nás přijdou podpořit diváci v co nejhojnějším počtu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář