Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí zápas s Přibyslaví jsme prohráli

13. 8. 2022

První domácí zápas krajské I. B třídy sehráli fotbalisté České Bělé v derby zápase se SK Přibyslav, ještě loni účastníkem Oblastního přeboru. Od prvních minut se hrálo ve vysokém tempu. Do vedení šli hosté, když se prosadil Vostál – 0:1. Na druhé straně nejdříve Klimeš nastřelil břevno a po něm Lukáš Kohout střílel těsně vedle Zvolánkovy branky. Ve 20. minutě už bylo srovnáno, kdy chybu Zvolánka potrestal Štefáček – 1:1. Nerozhodný stav vydržel dvě minuty, to se po rohovém kopu znovu prosadil Vostál – 1:2. Ten samý hráč o jedenáct minut později uzavřel hattrick – 1:3.

Po přestávce se domácí snažili s výsledkem něco udělat a jejich snaha byla korunována v 56. minutě, to se po rohovém kopu Štefáčka prosadil hlavou Tomáš Kohout – 2:3. Po tomto gólu domácí Přibyslav ještě více zatlačili, ale z mnoha dlouhých autů, rohových kopů a jiných závarů už nic nevytěžili. Naopak udeřilo na druhé straně, kde Tomáš Kohout nešťastně fauloval ve vápně a Škacha pokutový kop bezpečně proměnil – 2:4.

 

Trenér Petr Veselka: Pro oko diváka se hrál zajímavý zápas. Bohužel, jsme si v zápase vybrali slabší dvacetiminutovku, ve které nás Vostál třikrát potrestal. Rozhodující momenty zápasu byly, že jsme po vyrovnání na 1:1 za dvě minuty inkasovali, potom to byly neproměněné šance a za stavu 2:3 odpískaný pokutový kop. Ten nám vzal naději na nějaký bodový zisk.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář