Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí propadák s Rozsochatcem B

23. 9. 2017

Utkání se hrálo za chladného a deštivého počasí typického spíše pro přelom října a listopadu za neustálého deště na velmi těžkém terénu. Nám z různých příčin chyběla téměř polovina základní sestavy. Chyběli Roman Hospodka, Martin Klimeš, Standa Harvalík, Luboš Sobotka, David Šumpich a na lavičce nebyl ani Petr Rakušan. Tyto absence zasáhly zejména obranu, ve které zbyl pouze Lukáš Souček a ten ještě hrál i přes lehčí zranění. Šanci tedy dostali hráči z lavičky a to i ti, kteří nastupují spíše vzácně.

Začátek utkání se nám nadmíru podařil, když po pěkné akci Marka Pleskače míč potáhl Martin Pátek a po jeho střele dorážel do prázdné brány Jirka Štefáček. Potom se hrál celkem vyrovnaný zápas, i když hosté byli asi přece jen o něco lepší. V jejich první šanci trefili pouze tyč naší brány. Poté přišel přímý kop a nejistý zásah našeho brankáře. Po něm se kopal roh a zcela nekrytý hráč na zadní tyči hlavou vyrovnal. My jsme poté mohli jít do vedení, ale po pohledné akci Jakub Tlustý brankáře Rozsochatce nepřekonal. Do přestávky se ujali vedení hosté, když nemastnou neslanou střelu zpoza vápna Pavel Losenický nechytil. Ještě před přestávkou jsme mohli vyrovnat, ale střelu pod břevno brankář vyrazil nad.

Po přestávce jsme hru otevřeli, ale to byla spíš voda na mlýn hostů, jejichž mladí a pohybliví útočníci měli nad našimi těžkými obránci na mokrém terénu velkou výhodu. Několik brejků jim nevyšlo, ale zhruba po hodině hry přidali třetí gól a tím bylo víceméně po zápase. Potom ještě dokázali své vedení navýšit, když obzvláště čtvrtý gól byl kuriózní. Náš brankář velmi špatným odkopem trefil obránce a od něho se odrazil míč do sítě. Čtvrtý gól přidal po pěkné akci do rozklížené obrany útočník hostů a pátý gól dal z penalty brankář Rozsochatce po zbytečném faulu našeho brankáře.

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Co bych měl na tomhle utkání hodnotit? Je vidět, že tolik chybějících hráčů nelze nahradit. Tento kádr by nebyl schopen hrát ani špičku IV. třídy. Hráči z lavičky dokázali, že povětšinou na tu lavičku patří. A ti ze základu, co to měli táhnout, tak ti také zklamali. Mrzí mě, že někteří tady mluví o tom, že by chtěli hrát na špičce, eventuálně postoupit a pak to dopadne takhle. Já nebudu hodnotit důvody absence jednotlivých hráčů, ale pro úspěch je prostě nutno něco obětovat. Jinak to prostě nejde. Teď je ale nutno na toto utkání co nejdřív zapomenout a soustředit se na budoucnost. Za týden jedeme do Věžnice a hráči by měli předvést, co v nich je a omluvit se tím za své poslední výkony fanouškům, trenérovi a nakonec i mně, protože myslím, že my pro fotbal obětujeme poměrně dost. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

???

(Pipa, 30. 9. 2017 13:14)

Po tomhle komentáři bejt tím hráčem z lavičky tak už v životě nepřijdu

Re: ???

(Johnny, 30. 9. 2017 23:07)

Jasně, to je přesně reakce typická pro Tvojí generaci. Mnohem lepší by bylo se pozitivně nasrat a dokázat mi, že jsem blb a nemám pravdu.

Re: Re: ???

(PÍPA, 3. 10. 2017 10:02)

Já se tady stebou nebudu a ani nechci hádat ale tyhle věci se sem prostě nepíšou je to to samé co sem někdo píše o páťusovi to sem prostě nepatří špinavý prádlo se pere doma a nebo v kabině a ne někde na netu kde si to každej přečte a má nás za blbce a směje se nám celej okres.