Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dohrávka přinesla další vysokou porážku

10. 5. 2023

K dohrávce jsme nastoupili ve středu a tak se ke zraněným přidali další absence hráčů, kteří v týdnu nejsou doma.. Obzvlášť obrana nám prořídla a jen díky pomoci hráčů z Béčka jsme to vůbec dali dohromady.

V prvním poločase byli hosté lepším týmem a jen díky našemu brankáři, který si připsal čtyři výborné zákroky jsme v poločase prohrávali jen o jednu branku. Hosté se dostali do vedení po centru a hlavičce špatně obsazeného hráče. Po půlhodině si bohužel zranil koleno Lukáš Kohout a rozšířil už tak velmi početnou marodku. Zanedlouho jsme dokázali vyrovnat, když rohový kop Jirky Štefáčka si srazil hráč hostů do sítě. Když už to vypadalo na nerozhodný poločas, tak po nedůrazu v našem vápně dostal napotřetí urostlý hráč hostů míč do sítě.

Po poločase přišel na hřiště Marek Pleskač a naši hru oživil. Po hodině se špatně odhlavičkovaný míč dostal k hráči hostů a ten střelou z voleje zvýšil vedení. Poté jsme hru více otevřeli a z protiútoků inkasovali ještě dvě branky a jednou nás zachránila tyč. I my jsme jednou trefili břevno a gól Tomáše Kohouta rozhodčí neuznali kvůli diskutabilnímu ofsajdu.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dnešní výkon mě zklamal. Samozřejmě spousta věcí hrála proti nám, přesto jsem doufal, že budeme alespoň trochu konkurenceschopnější. Díky patří hráčům béčka, že nám v těžké situaci pomohli. Absolutorium si zaslouží brankář Lukáš Görner, s góly nic udělat nemohl a v mnoha situacích nás velmi podržel. Co je vůbec nejhorší, jsou další 2 zranění (Lukáš Kohout a Lukáš Chlubný), která nám situaci ještě více komplikují.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář