Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další zbytečná domácí ztráta se Šmolovama

7. 9. 2019

Zápas se hrál za podstatně chladnějšího počasí než zápasy minulé a terén byl po celonočním dešti dost podmáčený. My jsme do tohoto utkání nastoupili bez Luboše Sobotky, Martina Šumpicha, Milana Krejdla, Jakuba Kasala.

Hosté, kteří ještě na jaře hráli I.B třídu se představili jako fotbalovější mužstvo, na nás se projevila absence obou středových záložníků, ale hráči se snažili tento handicap dohnat bojovností. A docela se to i dařilo, v prvním poločase jsme si vypracovali dobré šance, ale opět nás zradila koncovka. V dobré šanci se na pravé straně ocitl Tomáš Kohout, ale jeho střelu vyrazil brankář na roh. Po rohu přišla ještě větší šance, když na malém vápně hlavičkoval špatně pokrytý Lukáš Souček, bohužel nad bránu. A z protiútoku trestali hosté, když po centru z levé strany tečoval míč efektně (a také dosti šťastně)  k tyči kapitán hostů Martínek. I nadále jsme si dokázali vytvářet šance, ale míč ve velkých šancích po centrech z pravé strany nedokázali do brány dopravit Tomáš Kohout ani Martin Klimeš. Těsně před přestávkou mohli hosté vedení navýšit, ale po pěkné akci jejich hráč bránu těsně minul.

I ve druhém poločase jsme se snažili vyrovnat, ale proti pozorně bránícím hostům jsme se do šancí nedostávali lehce a když už jsme se do nadějné situace dostali, tak buď byla střela málo důrazná a zlikvidoval ji spolehlivý brankář, nebo šla vedle brány. Hosté se snažili hrát na brejky, ale za druhý poločas si žádnou vyloženou šanci nevypracovali. Když už se zdálo, že ani v dalším domácím utkání branku nevstřelíme, faulovali hosté v rohu pokutového území Zdeňka Bence a penaltu Lukáš Souček střelou k tyči spolehlivě proměnil. Poté se oba týmy snažily strhnout výhru na svou stranu. My jsme možná měli kopat ještě jednu penaltu, když zákrok hostů v pokutovém území byl snad ještě jasnější než zákrok před penaltou. Ale rozhodčí se už druhou penaltu písknout neodvážil. Poslední dobrou šanci měl Marek Pleskač, ale ideální čas na střelu prováhal a pak už ho obrana zablokovala. A tak zápas skončil stejně jako minulý remízou. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Další zbytečná ztráta. I v oslabené sestavě jsme zápas odbojovali, jen ta koncovka, to je zatím bída. Ale snad se do příštího zápasu dají někteří hráči dohromady a zase po delší době nám bude přát štěstí. Hra není špatná, za těch 5 kol nás nikdo vyloženě nepřehrál (i když Věžnice byla lepší, ale ani tam to nebylo tak, že bychom si vůbec neškrtli). Ale vzhledem k tomu je těch 5 bodů hodně málo. Příští neděli hrajeme premiérově v Přibyslavi s B mužstvem, tak je třeba i tento zápas pořádně odjezdit  a snad se k nám i ta trochu štěstí zase jednou přikloní a neodjedeme s prázdnou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář