Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další vysoká domácí porážka

20. 5. 2023

K dalšímu domácímu zápasu jsme po středeční dohrávce nastupovali sice opět ne zcela kompletní, ale dovolím si tvrdit, že sestava byla nejlepší za posledních 14 dní.

Přesto jsme od začátku tahali za kratší konec a obzvlášť rychlý útočník hostů Tomáš Sedláček nám dělal velké problémy. Naopak naše akce většinou končily ve 2/3 hřiště a za první poločas jsme vyprodukovali pouze jednu kloudnou střelu na bránu, bohužel střela Luboše Sobotky šla doprostřed brány. To hosté měli šancí docela dost a taky jich několik spálili. Přesto šli do šatny s tříbrankovým náskokem, když se po nedůrazu obrany na vápně trefil Smejkal, poté po sóle Tomáš Sedláček a další střelu Smejkala náš brankář chytnul, ale poté mu vypadla a dokutálela se za brankovou čáru.

Po přestávce převaha hostů pokračovala a další branku přidal Sedláček. Poté hosté zvolnili a hezkou střelou z voleje snížil po centru Jirky Štefáčka Tomáš Kohout. Poté završil hattrick Smejkal. Za nás snížil po chybě hostujícího gólmana hlavou Jirka Štefáček. Ani to ještě nebyl konec a skóre završil hráč Dobronína Mikšíček.

Hodnocení vedoucího mužstva: Rád bych tady uvedl něco pozitivního, tak snad jen to, že jsme dali dva góly, na jaře to byly góly číslo 4 a 5 (a z toho 2 si soupeři dali sami), otázka je jak už v té době hosté vedoucí o 4 góly hráli soustředěně. Jinak už mě nic pozitivního nenapadá, hosté byli ve všech směrech lepší a vyhráli zcela zaslouženě. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář