Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další porážka doma s Herálcem

19. 9. 2020

K utkání se zkušeným mužstvem Herálce (není to ještě tak dávno, co hráli krajský přebor) jsme nastoupili v poměrně silné sestavě, ze základu chyběl jen Matěj Kasal, naopak na lavičce už byl letos poprvé Martin Šumpich. Hrálo se za hezkého slunečného podzimního dne.

V úvodní půlhodině se hrál poměrně vyrovnaný fotbal a mnoho šancí se ani na jedné straně neurodilo. My jsme byli pohyblivější, hosté zase byli lepší v osobních soubojích. Po půlhodině jsme rozehráli rychlou akci, Marek Pleskač nákopem za obranu našel Jakuba Kasala a ten svoje sólo proměnil. Za zmínku stojí ještě rohový kop Lukáše Součka přímo do brány, který hosté s vypětím sil vyrazili. Bohužel vedení nám nevydrželo příliš dlouho a po špatně zahraném ofsajd systému nás Herálec potrestal vyrovnávací brankou. A těsně před přestávkou prošel hráč hostů přes našeho obránce na pravé straně a jeho nabídku Vašák neměl problém uklidit do brány. A za další minutu přišla po centru další chyba a osamocený hráč hlavou zvýšil na 3:1.

Do druhého poločasu jsme vystřídali a snažili se ještě něco udělat. A už po sedmi minutách po velmi přísně nařízené penaltě po střetu Jakuba Kasala s obráncem snížil Jirka Štefáček. Ale v dalším průběhu si šance vytvářeli spíše hosté a třikrát nás zachránila brankové konstrukce a jednou vykopával náš hráč z brankové čáry. Ale 15 minut před koncem po zbytečném faulu Standy Harvalíka kopali penaltu i hosté a opět zvýšili rozdíl na 2 branky. Ještě jednou jsme se dotáhli na rozdíl 1 gólu, když pěkně svůj roh přímo do branky zatočil Jirka Štefáček. Ale ve zbývajícím čase si hosté zkušeně pohlídali i za cenu zakopávání míče do zahrad kolem hřiště.  

Hodnocení vedoucího mužstva: Minulý rok jsme ve stejném termínu hráli se stejným soupeřem a prohráli jsme 0:4. Proto mi bylo jasné, že to bude velmi těžké. Hosté využili svých zkušeností a dispozic a donutili nás hrát, co potřebovali. Nakonec jsme prohráli jen o gól, ale ten bod byl stejně dost daleko, to bychom nesměli udělat téměř žádnou chybu. Příští pátek nás čeká odložený zápas s Ledčí a to bude také velmi těžké. Tak snad se nám podaří vyvarovat se chyb a i trocha štěstí by mohla pomoct.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář