Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Kytka - Kubát (82. Chlubný), Rakušan, Kreidl - Pátek (73. Lébl), Hospodka
              Sobotka, M. Souček - Běhounek, O. Mazánek (48. Klimeš), L. Souček.
Branky: 12. a 52. Běhounek
Rozhodčí: Kocifaj - Fruhbauer, Fikar (laici)
Diváci: 70

Derby mělo zajímavý náboj, kdy proti sobě nastoupili bratranci Mazánkovi, Oldřich na straně domácích a Pavel si po delší době zahrál za pohledskou rezervu. Od úvodních minut se domácí do soupeře zakousli a úvodní nápor byl korunován gólově ve 12. min., kdy dlouhý aut Lukáše Součka zužitkoval hlavou Běhounek - 1:0. Po této brance se domácí hráči přizpůsobili hře hostů a byla z toho pouze nakopaváná vysokých míčů.
Po přestávce se domácí snažili hrát po zemi a na výkonu to bylo znát. V 52. minutě našel pěknou přihrávkou Rakušan před brankou Běhounka a ten zvýšil na 2:0. Po této akci se vyznamenal pohledský Vašíček, který vychytal hlavičku L. Součka. V 72. minutě byl ve vápně faulován Rakušan a rozhodčí Kocifaj nekompromisně ukázal na penaltu. S tou L. Souček naložil lajdácky a  střelu do prostřed branky gólman Vašíček vyrazil. do konce utkání se už nic postatného neodehrálo a domácí si uhájili cenné vítězství.

" Očekával jsem těžké utkání s nepříjemným soupeřem což se potvrdilo. Nejsem spokojen s předvedenou hrou, protože tento tým má na víc než to co poslední dobou předvádí. Je pravda, že nastupujeme pomali každý zápas v jiné sestavě, ale to nás neomlouvá. Přísnější měřítko snese pouze Rakušan, který si drží dlouhodobější výkonost. Zápas měl skončit určitě vyšším vítězstvím, hlavně zahozená penalta mě mrzí". zhodnotil utkání trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář