Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boj v Havlíčkově Borové skončil spravedlivou remízou

4. 9. 2016

K derby v Havlíčkově Borové jsme nastoupili bez Petra Rakušana (dovolená), Martina Šumpicha (zranění) a již téměř tradičně Tomáše Polreicha (pracovně zaneprázdněn). Domácí nastoupili posíleni o hráče A týmu Zdeňka Frühbauera a Petra Veselého.

Na začátku utkání měli více ze hry domácí a jako první si i vytvořili velkou příležitost, ale na první pohled nenápadná střela se pouze otřela o tyč naší brány. Poté se hra docela vyrovnala a i my jsme si vytvořili šanci, ale Zdeněk Benc v dobré pozici bránu těsně minul. Domácí kontrovali průnikem Petra Veselého, který dával pěkný centr před bránu, ale střelu zakončujícího hráče zblokoval tělem Martin Kolář. Až do konce poločasu se hrál velmi vyrovnaný fotbal se spoustou soubojů ve středu pole a oba týmy si zadarmo nedarovaly ani metr prostoru. Za nás se ještě do jedné lepší šance dostal Zdeněk Benc a těsně před poločasem bránu netrefil Martin Pátek.

Po přestávce pokračoval tuhý boj, ve kterém jsme možná v této fázi měli i trochu navrch my, ale šance se rodily jen velmi ztěžka. Asi v největší šanci se objevil Vláďa Pleskač, ale jeho střelu zneškodnil brankář Borové. Konec zápasu jsme dohrávali v početní výhodě, když necelou čtvrthodinu před koncem nehezky na půlce sejmul domácí hráč Standu Harvalíka a po právu dostal červenou. Přesto jsme se už do žádné vyložené šance do konce nedostali a naopak jsme mohli těsně před koncem inkasovat, ale střela Antla šla kousek vedle.

​Hodnocení vedoucího mužstva: ​Dneska to žádná óda na fotbal nebyla, oba týmy byly velmi vyrovnané a nedarovaly si vůbec nic. Šancí bylo poměrně málo a pastva pro oko diváka to nebyla. Na druhou stranu oba týmy odehrály zápas s nasazením a hráči se museli docela vydat ze všech sil. Remíza je nakonec docela spravedlivá, jenom škoda, že nepadl žádný gól. Mrzí mě zranění Standy Harvalíka (po tom faulu na červenou) a Luboše Sobotky (tam bez cizího zavinění), doufám, že se dají brzo dohromady. Za týden hrajeme doma s Havlíčkovým Brodem C a tam to bude velmi těžký zápas se zkušenou partou starých harcovníků. Tak doufám, že to odbojujeme se stejným nasazením jako dnes a na našem malém hřišti jim to co nejvíc znepříjemníme.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.

(Beny , 31. 8. 2016 16:51)

Už se nemůžu dočkat :-)