Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bod ze Šlapanova je dle průběhu utkání naší ztrátou

31. 8. 2019

K utkání jsme tentokrát nastoupili ve značně oslabené sestavě, z různých důvodů chyběli Luboš Sobotka, Martin Klimeš, Standa Harvalík, Milan Krejdl, Jakub Kasal, David Šumpich, Michal Semerád a i nově z Pohledu přicházející Vojta Dospěl. Za tohoto stavu museli jít na lavičku jako hráč i náhradní brankář Pavel Losenický a veterán Petr Benc. Kromě nich už tam byl pouze Zdeněk Benc. Hrálo se opět za úmorného vedra.

I přes značně oslabenou sestavu jsme si od začátku vypracovali výraznou převahu a domácí jsme za první poločas do šancí prakticky nepouštěli. To naopak my jsme se z našeho tlaku do několik dobrých možností dostali. Několikrát ale Šlapanov po střelách podržel brankář. Ve velké šanci se ocitl Tomáš Kohout, když běžel sám na brankáře, ale v poslední chvíli celkem zbytečně nahrával na spoluhráče, ale ten na míč nedosáhnul. Další velkou šanci měl Marek Pleskač, když sám před brankářem ho hlavou překonal, bohužel míč šel kousek vedle tyče. Potom už jsme se dokázali prosadit, když špatnou přihrávku domácího brankáře vystihnul Lukáš Souček, přihrál ho Marku Pleskačovi, ten sice brankáře překonat nedokázal, ale odražený míč dokázal vrátit před prázdnou bránu Lukášovi Součkovi a ten už to měl jednoduché. 

Druhý poločas začal opět naší obrovskou šancí, když po chybě stopera běželi na brankáře 3 naši hráči, Lukáš Souček zkusil přelobovat brankáře, což se mu povedlo, ale míč šel vedle. I přesto jsme naše vedení navýšili, když Jirka Štefáček dostal přihrávku na levou stranu, brankář tam sice byl včas, ale míč netrefil (možná nějaký hrbol na katastrofálním hřišti) a náš hráč opět dával do prázdné brány. Zanedlouho bohužel došlo k hodně diskutabilní situaci, když centr trefil Radka Klementa do ruky, kterou měl těsně u těla a naprosto tím nic neovlivnil. Velmi špatný rozhodčí Bouda místo, aby se poradil s pomezním, který měl situaci jako na dlani, odpískal penaltu, která rozhodně nebyla. Tu domácí hráč s přehledem proměnil. Domácí vycítili šanci a zvýšili obrátky. Naše dobře pracující obrana je ale do žádné větší šance nepustila. A tak opět úřadoval Bouda, který otočil faul na naší útočné půlce. I když se i domácí hráč k němu přiznal, tak mu zřejmě nerozuměl a trval na tom, že se bude kopat proti nám. Tuto situaci bohužel naši hráči nezvládli a místo, aby se vrátili, tak se hádali. I proto následný kop skončil u neobsazeného domácího hráče, který vyrovnal. Poté se oba týmy snažili utkání rozhodnout, ale žádná stoprocentní šance už k vidění nebyla, i když si troufnu říct, že více nadějných situací jsme měli my. A tak utkání skončilo remízou, kterou bych vzhledem k problémům se sestavou bral, ale dle průběhu jsme si zasloužili jednoznačně vyhrát.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dneska se nám ty absence tedy pěkně sešly, ještě, že máme tak široký kádr. Ale i v oslabené sestavě jsme byli výrazně lepší než domácí. Měli jsme v 52. minutě vést minimálně o 3 branky (ale klidně to mohlo být o 5) a nebylo co řešit ( jedině , že by si Bouda vymyslel ještě pár penalt). Ten jeho výkon podrobněji hodnotiti nebudu, ale on je snad dokonce přesvědčený, že píská dobře (ha,ha). Na druhou stranu by to hráči měli psychicky zvládnout a nenechat se dohnat k chybě, kterou udělali před druhým gólem domácích. Je to škoda, ale jedeme dál. Příští týden hostíme doma Šmolovy, které jsou v tabulce za námi a ty už opravdu potřebujeme nutně porazit. Tak snad se sejde dobrá sestava a hráči budou bojovat s nasazením, které předvedli v dnešním zápase. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář