Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ani s Keřkovem jsme nedokázali vyhrát

4. 11. 2023

K utkání jsme nastoupili v jedné z nejsilnějších sestav tohoto podzimu.

Keřkov přijel s jednoduchou taktikou, zahustit obranu a nakopávat míče na rychlé mladíky. A už v první minutě se jim tato taktika málem vyplatila, když přesně po této situaci nás zachránila levá tyčka. A  zatímco ve středu pole byla situace vyrovnaná, gólové situace si vytvářeli hlavně hosté. A jen za první poločas jich měli minimálně 5, ale náš brankář se opravdu vyznamenal a všechny tyto pokusy dokázal zneškodnit. My jsme v prvním poločase měli nějaké standartky a závary před brankou hostů, ale jediná opravdu nebezpečná střela na bránu se zrodila až na konci, ale při střele Luboše Sobotky se vyznamenal i brankář Keřkova.

Po poločase šli hosté zanedlouho do vedení, když si brankář s obráncem zbytečně zkomplikovali poměrně jednoduchou situaci a ta vyústila až k faulu v šestnáctce. Nařízenou penaltu spolehlivě proměnil Adam Kunc. Ale po 10 minutách se podobná situace stala na druhé straně. Naší penaltu s dávkou štěstí proměnil Jirka Štefáček a vyrovnal na 1:1. S postupem času jsme měli o něco více ze hry my, ale ve finální fázi se nám opět moc nedařilo. A tak nám pomohli hosté sami, když poměrně zbytečným faulem nám dali možnost kopat další penaltu a navíc se po protestech nechal vyloučit jejich hráč. K penaltě se postavil Jirka Štefáček a brankář hostů se poučil z první penalty a druhou bez větších problémů chytil. Do konce zápasu jsme se snažili strhnout vítězství na naši stranu, ale opět nám nebylo dáno a naopak hosté si z protiútoků vytvořili dvě dobré šance, ale i při nich exceloval náš brankář.

Hodnocení vedoucího mužstva: Mám trochu rozporuplné pocity. Vzhledem k průběhu zápasu a počtu šancí, které si Keřkov vytvořil bych měl brát bod všema deseti. Ale na druhou stranu stačilo proměnit penaltu a 3 body by byly tak blízko. Každopádně dnes byl na hřišti jednoznačně nejlepší hráč náš brankář a nebýt jeho, tak už ve druhém poločase nebylo o co hrát. 

Podzimní část skončila a teď nás čeká dlouhé volno. Je třeba se dobře připravit na jarní část, kterou kompletně odehrajeme na hřištích soupeřů. Mnoho lidí říká, že je to pro nás nevýhoda, ale já to úplně až tak nevidím. Samozřejmě je tam pár specifických hřišť (např. Herálec) kde domácí tato specifika umí využít, ale celkově to zas až tak velká výhoda není. Je nutné v zimě kvalitně potrénovat a vhodně kádr doplnit (především sehnat několik rozdílových hráčů). Pokud se nám toto podaří, tak z toho jara zas až tak velký strach nemám.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář