Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko zakončilo sezónu vítězstvím v Havlíčkově Borové

9. 6. 2023

Zápas dvou sestupujících týmů nabídl zajímavý fotbal pro oko diváka. Domácí nastoupili ve značně omlazené sestavě a na jejich hře to bylo znát. Již v 7. minutě našel Matěj Kasal zpětnou přihrávkou Štefáčka – 0:1. Vedení hostům vydrželo pouze dvě minuty. Na rohový kop si naběhl Němec a bylo srovnáno na – 1:1. Potom přišel festival zahozených šancí České Bělé, při kterých se vyznamenal domácí gólman Benc. Nejvíce domácím zatápěl Marek Pochtiol, který na ně platil svou rychlostí. Přesto se hosté do poločasu dočkali, kdy před odchodem do kabin překvapil Bence padáčkem Venzhöfer – 1:2.

Po přestávce se k odraženému míči dostal T. Kohout, který Bencovi nedal šanci – 1:3. Gól mě hosty uklidnit, ale po dalších neproměněných šancí přišel i čtvrthodinový herní výpadek. Nejdříve těžkého mokrého terénu využil Paušíma a jeho nemastná - neslaná střela překvapila bělského brankáře  – 2:3. Tento gól se na hostujícím mužstvu podepsal a nabuzení domácí převzali iniciativu. Naštěstí pro Bělou mladý stoper Borové z 1 metr překopnul prázdnou bránu. Ani toto varování hostům nestačilo a o několik minut později už bylo srovnáno, když Görnera překonal Neubauer – 3:3. Tento gól hosty naštěstí zdravě naštval a začali být zase aktivní. Odměnou byl gól Tomáše Kohouta, kterému chytře míč přenechal Štefáček. V poslední minutě našel Matěj Kasal na zadní tyči Klímu, který upravil na konečných 3:5.

Trenér Petr Veselka: Kluci mi udělali radost nejen vítězstvím, ale i hrou. Jsem rád, že jsme se mohli rozloučit vítězně. Mohli jsme o výsledku rozhodnout už do poločasu a mrzí mě ztráta koncentrace ve druhém poločase, kdy jsme dovolili soupeři vyrovnat. Pochvalu zaslouží všichni za předvedený výkon, jmenovitě bych pochválil Marka Pochtiola.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář