Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko z Havlíčkovy Borové body nepřivezlo

14. 4. 2024

K utkání jsme nastoupili v úloze outsidera a opět ne ve zcela ideální sestavě.

Od začátku se hrál fotbal s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. Dá se říci, že Borová měla o něco navrch, ale ne zas až tolik, kolik by odpovídalo postavení obou klubů v tabulce. Větší šance se moc nerodily, až téměř po půlhodině měla Borová první velkou, ale ani nadvakrát míč do naší sítě nedostala. To nám se to po skrumáži před bránou povedlo, ale rozhodčí odmával ofsajd (dle současných pravidel docela diskutabilní). Po 40 minutách jsme měli dobrou šanci, když po centru z pravé strany si míč nenašel ani jeden z našich 2 špatně pokrytých hráčů. A za to nás z obdobné situace o chvíli později domácí potrestali, když sám před brankářem skóroval nedůrazně bráněný Provazník. Ještě do poločasu jsme mohli vyrovnat, ale Honza Hečko sám před brankářem trefil jeho nohy.

Úvod druhého poločasu nám nevyšel a po zemi kopnutý roh prošel na zadní tyč, kde už měl snadnou úlohu Blažek. Ale už o pár minut později jsme pěkně vykombinovali situaci, ze které snížil Tomáš Kohout. Poté jsme se snažili něco vymyslet, ale domácí nás do šancí moc nepouštěli a po 70 minutách po centru zvýšili jejich vedení Lupták. Když potom zanedlouho dostal druhou žlutou kartu po kontaktu s brankářem Honza Klíma, bylo už celkem jasné, že si domácí své vítězství bez větších potíží pohlídají.

Hodnocení vedoucího mužstva: Když budeme dnešní utkání vztahovat ke dnu, na které jsme klesli v Dlouhé Vsi, tak se určitě dá říct, že to bylo lepší. Ale zároveň je třeba říct, že žádný zázrak to nebyl. Ani Borová nezahrála nic skvělého, přesto byla celkově lepší. My jsme mohli prohrát více a že to tak nedopadlo, můžeme děkovat hlavně Lukášovi Součkovi a Honzovi Beránkovi, kteří několikrát dokázali zakročit po chybách jiných hráčů. Příští týden nás čeká těžký zápas v Golčově Jeníkově a o týden později zápas jara na Starém Ransku. Tak snad se nám to do té doby podaří ještě lépe vyladit.

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář