Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko prohrálo doma s Jeřišnem

30. 9. 2023

K zápasu s Jeřišnem jsme nastoupili opět v improvizované sestavě bez Vaška Venzhöfera, Martina Klimeše, Milana Krejdla, Marka Pochtiola a Luboše Sobotky, na lavičce byli pouze 2 náhradníci.

Od začátku se hrál dost vyrovnaný zápas, kterému dlouho chyběly vyložené šance a když už přišly, spolehlivě zakročili gólmani nebo se pískal ofsajd. Naší největší šanci měl Lukáš Souček, ale jeho hlavičku k tyči vychytal brankář hostů. Bohužel nedlouho před přestávkou jsme udělali chybu. Velkou šanci Jeřišna vyrazil náš brankář na roh a z něho udeřilo, když z malého vápna hlavičkoval neobsazený hráč hostů. A těsně před přestávkou přišla další chyba a Vláďa Pleskač fauloval ve vápně. Hráč hostů se z penalty nemýlil a tak se šlo do kabin za stavu 0 : 2.

Nedlouho po přestávce se nám podařilo snížit, když kombinační akci zakončil Jirka Štefáček.  Ale zanedlouho utekl naší obraně rychlý útočník Jeřišna a opět to bylo o 2 góly. A z podobné akce za dalších 10 minut hosté uzavřeli skóre zápasu. My jsme sice potom vstřelili 2 góly, ale jeden nebyl uznán kvůli ofsajdu a druhý kvůli faulu na brankáře. A protože ani hosté svou šanci neproměnili, skončil zápas výsledkem 1:4.

Hodnocení vedoucího mužstva: Myslím, že výsledek úplně neodpovídá průběhu hry, ale Jeřišno prostě bylo efektivnější v proměňování šancí, které jsme jim našimi chybami nabídli. Ale ono je to těžké nějaké chyby neudělat, když obrana hraje pokaždé v jiném složení, navíc nám uškodilo zranění Romana Hospodky, který hrál dobrý zápas. Příští týden nás čeká těžký zápas s Ledčí nad Sázavou, tak doufám, že konečně nastoupíme v silnější a početnější sestavě a porveme se o dobrý výsledek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář