Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pane trenére, jak byste zhodnotil právě uplynulou 1/2 sezóny?
"S výsledky, které nás pasovali na první příčku podzimu jsem samozřejmě spokojen. Samotnou kapitolou bylo utkání ve Vepřové, kde jsme nezvládli první poločas. Druhý jsme soupeře přehráli, ale bohužel toto utkání kdyby se hrálo dva dny tak jsme branky nedali. Hosté potrestali dvě chyby golmana při trestných kopech. na druhou stranu jsem rád, že se prohrálo, protože někteří hráči byli na hrušce, tak z ní aspoň rychle spadli a uvědomili si, že bez tvrdé práce to prostě nejde. Chci též poděkovat divákům za podporu v hledišti i za návštěvy na soupeřových hřištích. A velký dík patří samozřejmě sponzorům, protože bez peněz bychom ten fotbal dělat nemohli."

Jak to bylo s naplněním předsezónních cílů?
"Cíle jsme si určili tři. Hrát pohledný útočný fotbal, zvýšit návštěvnost a postup do III. třídy. První ůkol byl splněn jen v několika utkáních. Těch lidí mohlo chodit ještě více, protože kluci si tu podporu zaslouží a bylo se i na co dívat. Představuju si atmosféru jako doma proti Libici kde bylo 250 diváků a byl to zážitek pro všechny a kvůli tomu se ten fotbal dělá. sami jsme se dostali pod tlak, tím že jsme vyhlásili dopředu postup, ale zvládáme to dobře."

Co další program týmu, určitě je v něm nějaké volno, ale co potom?
"Teď hráči dostali zasloužené volno. Sejdeme se v sobotu 5. ledna, kdy začne těžká zimní příprava, která z počátku bude samozřejmě zaměřena na kondici. Hrubou kondiční přípravu chceme absolvovat na plánovaném 4-5 denním soustředěním. Poté se zaměříme na herní činnosti a to především na obranné a útočné standartky, presink a rychlou přihrávku na třetího. v těchto činostech ještě tápeme. V rámci zimní přípravy je příhlášena okresní futsalová soutěž a samozřejmě budeme hrát přípravné zápasy na umělé trávě."

Tím se dostáváme k otázce na složení týmu v jarní části sezóny?
"Do jarní soutěže určitě vstoupíme posílení. Na přestup chceme Luboše Sobotku z Pohledu. S ním se ta naše hra zase zvedla výš. Tlačí nás bota na golmanském postu, kde je potřeba vytvořit konkurenci. Dále chceme, aby i lavička byla silnější takže určitě noví tváře budou a to i vzhledem tomu, aby hráči na sobě začali i víc pracovat. Bohužel se našli i ty kteří mě nepřesvědčíli, o tom že mají o fotbal v České Bělé zájem. V zimní přípravě budou mít poslední šanci mě přesvědčit o opaku

Nějaká nová jména v kádru?
" Jak už jsem řekl určitě budeme silnější! Kromě Luboše Sobotky jsou v hledáčku další hráči. Jména zatím prozrazovat nebudu, abych něco nezakřikl. Chystáme jedno překvapení a to jestli výjde a já jsem pevně přesvědčen, že ano tak se diváci nejen v Bělí mají na co těšit.