Jdi na obsah Jdi na menu
 


10 nej uplynulého ročníku

Nejtěžší chvilka - prohra 0:4 v Borové na závěr podzimu zapříčinila, že jsme si do jarní části přinesli ztrátu 6 bodů a postup neměli ve svých rukách. Naštěstí i Borová se na jaře potýkala s mnoha problémy a náskok se rozplynul jak pára nad hrncem.

Nejšťastnější chvilka - výhra Borové v Malči a vědomí, že už jsme tam!!! A že nemusíme mít obavy ze zápasu v Rozsochatci, který se na nás mohutně chystal.

Nejlepší výkon - z mého hlediska podzimní zápas s Vepřovou a obzvlášť 1.poločas. Na to se fakt nechalo koukat.

Nejhorší výkon - podzimní domácí utkání s Mírovkou. To jsme si moc neškrtli, mdlý a nezáživný výkon. Velmi špatný zápas byl i v Rozsochatci, ale tam už o moc nešlo a na hráčích se projevily oslavy.

Nejhezčí gól - těžko si můžu vzpomenout na 70 gólů, ale volím bombu do vinglu Kuby Bence v Keřkově.

Nejdůležitější gól - rozhodující branka zápasu ve Vepřové, kterou dal Olda Mazánek střelou z naší poloviny (a ještě k tomu do kopce). Díky ní jsme se dostali do čela a vedení udrželi až do konce.

Nejrychlejší gól - nejrychlejší gól vstřelil Tomáš "Kulich" Polreich hned v prvním utkání sezóny, když se trefil do sítě Rozsochatce už ve 20.sekundě

Nejlepší výkon brankáře  - výkon Toma Mrtky v Rozsochatci. Kdyby chytal výborně, tak jsme dostali 4 kusy. To co předváděl, z toho rozum zůstával stát. A kdybysme si nedali vlastní gól, tak vychytal nulu a odvezli jsme si vítězství, což by vzhledem k předvedenému výkonu byla nespravedlnost do nebe volající.

Nejhezčí zákrok brankáře - zákrok Miloše Kytky ve Vepřové, když vytáhl z horního růžku střelu domácího hráče. Tak dlouhý let vzduchem se málokdy vidí a navíc nám to pomohlo k důležitému vítězství.

Největší překvapení ročníku - to pro mě byla prohra Libice v Keřkově. Ale Libice zcela nezvládla konec soutěže a tato prohra nakonec zapadla do kontextu jejích výkonů.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář